Κυριακάτικο πικνίκ με τα παιδιά στο πάρκο

Κυριακάτικο πικνίκ με τα παιδιά στο πάρκο

Τα Σαββατοκύριακα πάντα αναζητώ τρόπους για να περάσουμε ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές με τα παιδιά, εκτός σπιτιού. Την ιδέα αυτή τη φορά την έδωσε η φίλη και συνάδελφος Τατιάνα… Κυριακάτικο πικνίκ στο πάρκο!

Έτσι λοιπόν μια από τις ανοιξιάτικες Κυριακές του Μαΐου, πήραμε τα ψάθινα καλάθια του πικνίκ (τα είχαμε και οι δύο κατά σύμπτωση αγοράσει από το κατάστημα Tiger), τα γεμίσαμε σάντουιτς, φρούτα και χυμούς και κατευθυνθήκαμε προς το κοντινότερο πάρκο, το «Μίκης Θεοδωράκης» στα Βριλήσσια, που έχει παιδική χαρά και καντίνα.

Απλώσαμε τις πάνινες κουβέρτες μας κάτω από τη δροσερή σκιά ενός μεγάλου πεύκου και τα παιδιά μας χόρτασαν παιχνίδι μέχρι αργά το μεσημέρι, ενώ εμείς απολαμβάναμε τον freddo cappuccino από την καντίνα του πάρκου και τα σνακ που είχαμε ετοιμάσει.

Τσουλήθρα, τραμπάλα, κούνιες και πατίνι αλλά και κυνηγητό, κρυφτό και ζωγραφική ξετρέλαναν τις μικρές και άφησαν σ’ εμάς λίγο χρόνο για χαλάρωση και «κοινωνικό σχολιασμό»!

Εν τω μεταξύ, στο διπλανό πεύκο μια παρέα από μικρούς και μεγάλους γιόρταζε τα γενέθλια ενός λιλιπούτειου φίλου με ένα καταπληκτικό πάρτυ και θέμα “πειρατικό ταξίδι”.

Υπεύθυνοι για την ψυχαγωγία και το παιχνίδι των μικρών φίλων ήταν οι “παιχνιδοσυνταγές”, όπως φαίνονταν στο διαφημιστικό stand και φυσικά δεν παρέλειψα να πάρω κάρτα, αφού η ημερομηνία γενεθλίων της μικρής μου κόρης πλησιάζει.

Για να βρείτε περισσότερες επιλογές για πικνίκ με τα παιδιά σας, κάντε κλικ εδώ.

Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα και περιμένω εντυπώσεις!

“Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι” στην οικία Κατακουζηνού!
27 May, 2018
Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν ο Ευγένιος Τριβιζάς!
28 January, 2018
Κάθε μέρα είναι μια ιστορία που περιμένει να ειπωθεί…
2 March, 2019

Leave a Reply