Τα κουμπιά με τις φατσούλες αλλάζουν τον τρόπο που ταξιδεύουμε

Τα κουμπιά με τις φατσούλες αλλάζουν τον τρόπο που ταξιδεύουμε

Έχετε ποτέ πατήσει κάποιο από τα κουμπιά με τις χαμογελαστές/λυπημένες φάτσες στα αεροδρόμια;

Πρόκειται για την τετράδα που βλέπετε στη φωτογραφία, όπου το σκούρο πράσινο κουμπί δηλώνει ότι είσαι πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του αεροδρομίου, το ανοιχτό πράσινο απλά ευχαριστημένος, το ροζ ότι είσαι δυσαρεστημένος και το κόκκινο πολύ δυσαρεστημένος.

Εγώ για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι τα κουμπιά αυτά είναι απλά διακοσμητικά, έτσι για να εκτονώνουν οι επιβάτες τον εκνευρισμό τους στον έλεγχο του αεροδρομίου. Παρόλα αυτά και μετά από παρακίνηση συναδέλφου, κάθε φορά που περνούσα από εκεί, πατούσα το σχετικό κουμπί ανάλογα με το πώς ήταν η εξυπηρέτηση… έτσι για την πλάκα!

Αυτά μέχρι που διάβασα το άρθρο της Telegraph, όπου φαίνεται ότι τελικά τα κουμπιά αυτά λειτουργούν και μάλιστα δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για το πότε και πού είναι οι ταξιδιώτες πιο ικανοποιημένοι ή δυσαρεστημένοι, με δεδομένα από 160 αεροδρόμια, σε 36 χώρες και επιτρέπουν στο προσωπικό των αεροδρομίων να χειρίζεται τα παράπονα σε πραγματικό χρόνο.

Οπότε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε αεροδρόμιο, μην προσπεράσετε τα 4 κουμπιά, αλλά πατήστε αυτό που εκφράζει την άποψή σας, για την ποιότητα των υπηρεσιών εκείνη τη στιγμή, ώστε να συμβάλετε σε μια καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία για όλους!

Πώς να γίνεις GOLD member της Aegean Airlines | pharmawoman.gr
24 November, 2018
Tα δημοφιλέστερα άρθρα του pharmawoman.gr για το 2018
30 December, 2018
Ξεκίνησε το 1ο Μητρώο Ασθενών με Καρκίνο του Πνεύμονα στην Ελλάδα
17 January, 2018

Leave a Reply