Reunion σημαίνει «μη χάνεσαι με αυτούς που μοιράστηκες τη νιότη σου» | pharmawoman.gr

Reunion σημαίνει «μη χάνεσαι με αυτούς που μοιράστηκες τη νιότη σου» | pharmawoman.gr

Το είχαμε σκεφτεί όλοι κάποιες φορές και τελικά έγινε πραγματικότητα. Συναντηθήκαμε χτες, μετά από τόσα χρόνια, το Χημικό Πάτρας, η «φουρνιά» του 1992!

Η πρόσκληση ήρθε ηλεκτρονικά από τον Μιχάλη, μέσα από το group που δημιούργησε στο facebook, με τίτλο “χημικό Πάτρας 1992 reunion” και αμέσως άρχισαν να σκάνε στην οθόνη ονόματα συμφοιτητών και ευχάριστες αναμνήσεις, μαζί με τη νοσταλγία των φοιτητικών μας χρόνων.

Η ημερομηνία συνάντησης ορίστηκε για τις 27 Δεκεμβρίου, κάπου στο κέντρο της Αθήνας και έτσι χτες βράδυ ήμασταν εκεί. Δυστυχώς όχι όλοι, αφού πλέον βρισκόμαστε διασκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά ήμασταν αρκετοί για να θυμηθούμε τα παλιά και να γιορτάσουμε την επανασύνδεσή μας.

Αγκαλιές, γέλια και αναμνήσεις ζέσταναν την ατμόσφαιρα και η κουβέντα φούντωσε γρήγορα. Βοήθησε βέβαια και ο χώρος που ήταν πολύ εύστοχα επιλεγμένος από τον Δημήτρη, το κρασάκι αλλά και η θετική ενέργεια όλων μας. Συζητήσαμε για τα χρόνια στη σχολή, τα επαγγελματικά μας, τα οικογενειακά και τόσα άλλα που μας απασχολούν και μας ενώνουν.

Μην το αμελείτε, οργανώστε reunion με οποιαδήποτε αφορμή και ευκαιρία, με παλιούς συμφοιτητές, με συναδέλφους ή με συμμαθητές από τα μαθητικά έδρανα. Τα χρόνια περνούν, οι φίλοι μας μεγαλώνουν και κάποιοι δυστυχώς φεύγουν. Είναι κρίμα λοιπόν να χωρίζουμε τις ζωές μας, εμείς που περάσαμε τα πιο ανέμελα χρόνια μαζί. Αν λοιπόν οι δρόμοι σας φέρουν ξανά σε παλιά στέκια ή σε γνώριμες παρέες, κάντε μια στάση για έναν καφέ, ένα ποτήρι κρασί και μια μεγάλη αγκαλιά.

Για τη χθεσινή βραδιά που με γύρισε αρκετά χρόνια πίσω, κρατώ το σχόλιο του Λυκούργου (που δυστυχώς δε μπόρεσε να είναι μαζί μας) όταν είδε την αναμνηστική φωτογραφία…

«Πόσο συγκινητική αυτή η συνάντηση και πόσο άτυχος νιώθω που δεν τα κατάφερα.. Οι φωτογραφίες με γυρίσανε αιώνες πίσω. Είναι υπέροχες.. Τόσο που νοσταλγώ να βάλω λίγο απιονισμένο νερό στην τσέπη (της ρόμπας..) του Γιώργου για να τον ακούσω μετά από λίγο να υβρίζει τη ΔΑΠ, τον Σρέντιγκερ, το Νεύτωνα και πολύ αργότερα εμένα… Να έχετε μια υπέροχη χρονιά!»

Να είμαστε καλά φίλοι μου να ανταμώνουμε!!

Καλώς ήρθες 2019 | pharmawoman.gr
1 January, 2019
Επαγγελματικό ταξίδι στη Βιέννη
14 April, 2018
Πόση άδεια δικαιούμαι μετά τον τοκετό;
20 October, 2018

Leave a Reply