Game Changer in Women of Influence: Οι γυναίκες που ασκούν επιρροή έχουν ξανά τον λόγο

Game Changer in Women of Influence: Οι γυναίκες που ασκούν επιρροή έχουν ξανά τον λόγο

Οι λόγοι για να μην χάσεις το Game Changer in Women of Influence είναι πολλοί και έχουν ονοματεπώνυμο. Οι γυναίκες που καταρρίπτουν μύθους, ανοίγουν δρόμους και γίνονται παράδειγμα προς μίμηση, δίνουν το παρών στο κορυφαίο Συνέδριο που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά…

Όταν η μόρφωση και η καλλιέργεια αναμειγνύονται με τη δυναμικότητα του χαρακτήρα, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση στην εκπλήρωση ενός στόχου, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μία “φιγούρα” ηγετική, με πορεία σταθερή και βέβαιη προς την κορυφή. Όταν δε, αυτά τα στοιχεία “ντύνουν” μια γυναίκα, το κράμα που προκύπτει, δεν μπορεί, παρά να είναι μία προσωπικότητα, που αφήνει στίγμα στο πέρασμά της και ασκεί επιρροή σε όσους αγγίζει.

Τέτοιες γυναίκες υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας. Άλλες αθόρυβα κι άλλες πιο δυναμικά και δημόσια, έκαστη από το πόστο της, βάζουν το λιθαράκι τους στον κοινό στόχο, να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Είναι οι γυναίκες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των επιστημών, της τεχνολογίας, της πολιτικής, των επιχειρήσεων. Είναι οι γυναίκες, που ζουν μέσα από -και για- τη μόδα, το χώρο των Τεχνών και των Γραμμάτων.

Είναι οι γυναίκες, που θα δώσουν το παρών στο Κορυφαίο Συνέδριο, που έγινε θεσμός, το Game Changer, που ξεκινάει σήμερα, με θέμα “Women of Influence” και το οποίο θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου.

Πηγή

Οι εταιρείες με τη μεγαλύτερη βιωσιμότητα παγκοσμίως το 2018
28 January, 2018
Αυτά είναι τα τρία πιο… “άπιστα” επαγγέλματα!
24 January, 2018
Ώρα Για Αλληλεγγύη
27 July, 2018

Leave a Reply