Γιατί ο Άγιος Βασίλης θα ήταν ο καλύτερος ιατρικός επισκέπτης όλων των εποχών!

Γιατί ο Άγιος Βασίλης θα ήταν ο καλύτερος ιατρικός επισκέπτης όλων των εποχών!

Στο φαρμακευτικό χώρο και ειδικά στο τμήμα πωλήσεων είναι σημαντικό να κερδίζεις συνεχώς νέους πελάτες και να διατηρείς τους ήδη υπάρχοντες και αυτό είναι κάτι που ο Άγιος Βασίλης το κάνει πολύ καλά. Ποιο είναι άραγε το μυστικό της επιτυχίας του;

  • Αγαπάει τη δουλειά του – Απόδειξη ότι κάνει την ίδια δουλειά, ξανά και ξανά, για τόσα χρόνια, παραμένοντας μοναδικός και γεμάτος ενθουσιασμό! Το Χο, Χο, Χο δεν είναι απλά ένα επιφώνημα, είναι απόδειξη της χαράς του, όταν προσφέρει.

 

  • Είναι αξιόπιστος – Έρχεται πάντα παραμονή Πρωτοχρονιάς, συνεπής στο ραντεβού του κάθε χρόνο. Ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών ή τοποθεσίας ο Άγιος Βασίλης δε μας απογοητεύει ποτέ. Απόδειξη τα μισοφαγωμένα μπισκότα στο πιάτο, το άδειο ποτήρι γάλα, αλλά κυρίως τα κουτιά με τα δώρα κάτω από το δέντρο… και απίστευτο, όπως λέει και η κόρη μου, φέρνει πάντα ακριβώς αυτό που του ζήτησες!

 

  • Νοιάζεται για τους πελάτες του – Σκοπός της ύπαρξής του είναι να καλύπτει τις ανάγκες των μικρών παιδιών… και όχι μόνο…, με μοναδική ανταμοιβή τη χαρά στα πρόσωπά τους. Πόσους ξέρετε που χαίρονται απλά εξυπηρετώντας άλλους;

 

  • Ξέρει να ακούει – Ακούει υπομονετικά και αδιαμαρτύρητα τις επιθυμίες όλων, όσο ιδιαίτερες ή απαιτητικές κι αν είναι και γνέφει συγκαταβατικά την ώρα που του μιλούν κοιτώντας τους στα μάτια. Ζητά διευκρινιστικές ερωτήσεις για να είναι σίγουρος ότι έχει κατανοήσει το θέμα.

 

  • Λειτουργεί ομαδικά – Πως θα διάβαζε τόσα γράμματα, θα ετοίμαζε τόσα δώρα και θα τα παρέδιδε στην ώρα τους, χωρίς την πολύτιμη συμβολή των ξωτικών και των ταράνδων του, με τους οποίους συνεργάζεται άψογα κάθε χρονιά!

 

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αφορούν τον ίδιο και μόνο τον ίδιο και την υπευθυνότητα που επιδεικνύει στο χρόνο. Η ευτυχία και η επιτυχία εξαρτάται από εμάς και μόνο εμάς, αρκεί να πιστέψουμε ότι είμαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2019!

Η εμπειρία μου από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα DigiMa
11 March, 2018
“God save the brand manager!”
10 January, 2018
Δεν πήρες την πολυπόθητη προαγωγή; Αυτό το άρθρο είναι για σένα!
19 January, 2019

Leave a Reply