Πώς να γίνεις GOLD member της Aegean Airlines | pharmawoman.gr

Πώς να γίνεις GOLD member της Aegean Airlines | pharmawoman.gr

Η αγάπη του ανθρώπου για τον χρυσό είναι γνωστή ανά τους αιώνες, για κάποιους όμως και ειδικά στην περίπτωσή μου μπορεί να περιοριστεί στην απόκτησης μιας Aegean GOLD card… ζητάω πολλά;

Όσοι συνάδελφοι του φαρμακευτικού χώρου ταξιδεύουν συχνά αεροπορικώς και είναι σίγουρα πολλοί, καταλαβαίνουν πόσο βολικό είναι να είσαι GOLD member μιας αεροπορικής εταιρείας και ειδικά της Aegean. Θα αναφέρω ενδεικτικά την προτεραιότητα επιβίβασης στο αεροσκάφος, τη χρήση του lounge, που σε κάποια αεροδρόμια μπορεί να εξελιχθεί σε gourmet καταστάσεις, το γρήγορο check in όταν έχεις να δώσεις βαλίτσα και είσαι οριακά στο χρόνο και άλλα πολλά που μόνο όταν τα χρειαστεί κανείς, κατανοεί και την αξία τους.

Δε θα ξεχάσω ας πούμε την περίπτωση, που έχασα τη βαλίτσα μου στο αεροδρόμιο της Βιέννης και έπρεπε να περιμένω όρθια για αρκετή ώρα, στον πάγκο των απολεσθέντων, σε μια τεράστια ουρά για να εξυπηρετηθώ, ενώ τα GOLD members της εταιρείας, εξυπηρετούνταν κατά προτεραιότητα σε διπλανό γραφείο, καθιστοί και τους προσέφεραν και καφεδάκι!

Για να επανέλθω λοιπόν, ο στόχος δεν είναι εύκολος, διότι τα μίλια που πρέπει να συγκεντρώσει ένα silver μέλος του προγράμματος miles & bonus της Aegean, μέσα σε 12 μήνες, είναι 24.000. Και αν σκεφτεί κανείς ότι για ένα ταξίδι μπορεί να πάρει κανείς από 1000 μέχρι 2000 μίλια περίπου, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ταξιδεύει κάποιος κάθε μήνα και πάλι μπορεί να μην είναι αρκετό και να την χάσει για λίγο, όπως παραλίγο να την πάθω εγώ.

Αν λοιπόν μπορώ να δώσω κάποια συμβουλή, αυτή θα ήταν πρώτα από όλα να κατεβάσεις τη σχετική εφαρμογή της Aegean στο κινητό σου, ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείς τα μίλια σου, ειδικά καθώς το deadline πλησιάζει. Όπως ανέφερα και πριν ο στόχος των 24.000 είναι ανά έτος και αν δεν τα καταφέρεις μέχρι τότε, το «κοντέρ» μηδενίζει και ξεκινάς πάλι από το μηδέν.

Επίσης κάνοντας check in από το κινητό σου, μέσω της εφαρμογής, είσαι σίγουρος ότι τα μίλια κάθε πτήσης φορτώνονται στον προσωπικό σου λογαριασμό, αφού υπάρχει ειδικό μέρος με την αναφορά των μιλίων που καταγράφονται ανά ταξίδι.

Επιπλέον tip; αποκτώντας την πιστωτική κάρτα VISA της τράπεζας Alpha Bank που εκδίδεται σε συνεργασία με την Aegean, μπορείς να κερδίσεις άλλα 4000 μίλια… που ευτυχώς στην περίπτωσή μου δε χρειάστηκαν, γιατί όταν ακούω πιστωτική κάρτα παθαίνω αλλεργία!

Επίσημα λοιπόν GOLD member όπως έγραφε και η επιστολή που έλαβα προχτές από το σχετικό τμήμα της Aegean, μαζί με τη χρυσή κάρτα μέλους και ένα αντίστοιχο luggage tag που καμαρώνει πλέον στη βαλίτσα μου.

Έτοιμη για νέες GOLD εμπειρίες!

Οι γυναίκες στο «λαβύρινθο» της εξουσίας
9 May, 2018
Μεταξύ αρετής και ταλέντου, επιλέξτε την αρετή
28 February, 2018
Συνέντευξη με την Ελληνίδα προέδρο της ΕRS, κ. Μίνα Γκάγκα
30 January, 2018

Leave a Reply