2o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΦΕΕ:  ΔΙΚΑΙΟ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ

2o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΦΕΕ: ΔΙΚΑΙΟ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ

Ο ΣΦΕΕ πιστός στο διαρκές αίτημα των μελών του για περισσότερη επιστημονική ενημέρωση, οργανώνει την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 εντός του αμφιθεάτρου του Μουσείου Γουλανδρή, στην Κηφισιά, ενημερωτική ημερίδα πάνω στα επίκαιρα νομικά, ρυθμιστικά, φορολογικά, αναπτυξιακά και δεοντολογικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας πανευρωπαϊκά, με αναφορά όμως και σε ζητήματα με ελληνική ιδιαιτερότητα και μεγάλη σπουδαιότητα για τις εταιρείες μέλη μας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των στελεχών μας επί των επίκαιρων θεμάτων δικαίου και δεοντολογίας του φαρμάκου, που αποτελεί πλέον πανευρωπαϊκή τάση. Πεποίθηση μας είναι ότι η συναντίληψη των δύσκολων ομολογουμένως ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας και ο βαθύτερος προβληματισμός μας, θα βοηθήσουν στην βελτίωση των υπηρεσιών μας και την παραγωγή αποτελεσματικότερων λύσεων.

Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε ένα ανοιχτό φόρουμ, στο οποίο θα μπορείτε να ενσωματωθείτε , συμμετέχοντας με τις ιδέες σας, τις απόψεις σας, τις ερωτήσεις σας, που θα απευθυνθούν σε καταξιωμένους ειδικούς επιστήμονες του νομικού, ελεγκτικού και κάθε σχετικού χώρου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί επίσης από ομιλητές προερχόμενους από την Εfpia, τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά.

Ο ΣΦΕΕ αποτελεί τον μεγαλύτερο σύνδεσμό επιχειρήσεων εντός του ΣΕΒ, έχει 65 εταιρείες μέλη, εκπροσωπεί πάνω από το 90% της αγοράς του φαρμάκου στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο πολυεθνικό κεφάλαιο που λειτουργεί αυτή την στιγμή στην χώρα. Παραμένει διαρκές μέλος της EFPIA, ενός οργανισμού που εκπροσωπεί όλους τους ευρωπαϊκούς συνδέσμους και 1.900 εταιρείες προσηλωμένες στην έρευνα και την ανάπτυξη, με πάνω από 1.000.000 μέλη, αποτελώντας την φωνή της βιομηχανίας στην ευρωπαϊκή σκηνή.

 

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

11ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ (7-8-9 Φεβρουαρίου 2018)
7 February, 2018
ΣΦΕΕ: Όχι άλλη χρονιά χαμένη, να βρεθούν νέες ισορροπίες στο φάρμακο
24 January, 2018
Η αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της Hellas Pharm άρχισε!
28 February, 2018

Leave a Reply