Η αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της Hellas Pharm άρχισε!

Η αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της Hellas Pharm άρχισε!

Με τις ομιλίες καθηγητών Φαρμακευτικής και Ιατρικής, διακεκριμένων επιστημόνων στον χώρο της υγείας και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς, αλλά και τη συμμετοχή φαρμακοποιών-συνέδρων από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί φέτος το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στις 10 και 11 Μαρτίου 2018, στο Helexpo Maroussi.

Επίσης, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωσή τους πέρσι και την ανάδειξή τους σε «θεσμό», θα πραγματοποιηθούν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2018, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Για την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών κάθε κατηγορίας, θα λειτουργήσει μικτό σχήμα με συνδυασμό Επιτροπής Αξιολόγησης και ψηφοφορίας φαρμακοποιών μέσω internet, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα. Οι φαρμακοποιοί θα μπορούν να ψηφίζουν στην ιστοσελίδα www.aristeiapharm.gr

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Συνέντευξη με την Ελληνίδα προέδρο της ΕRS, κ. Μίνα Γκάγκα
30 January, 2018
2o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΦΕΕ: ΔΙΚΑΙΟ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
2 March, 2018
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
3 April, 2018

Leave a Reply