11ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ (7-8-9 Φεβρουαρίου 2018)

11ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ (7-8-9 Φεβρουαρίου 2018)

Το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.), πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαίο εκπαιδευτικό γεγονός για τα στελέχη του φαρμακευτικού κλάδου, αλλά και του ευρύτερου χώρου της υγείας.

Παρακολουθώ κάθε χρόνο το συνέδριο, αφού μου δίνεται η ευκαιρία να ενημερωθώ για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και ειδικά στο μάρκετινγκ που είναι και ο τομέας στον οποίο εργάζομαι. Έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω εξαιρετικές ομιλίες από έμπειρα στελέχη του χώρου, να συναντήσω συναδέλφους από διαφορετικές εταιρείες και τμήματα και να ανταλλάξουμε απόψεις και φυσικά περιμένω πως και πως την τελετή απονομής των βραβείων για να ψηφίσω και να χειροκροτήσω τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου στο παρακάτω link www.eefamcongress2018.gr για να ενημερωθείτε για τους στόχους και το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα, να γνωρίσετε τους διεθνούς εμβέλειας ομιλητές, να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση αλλά και να κάνετε online την εγγραφή σας συμπληρώνοντας την ειδική ηλεκτρονική φόρμα!

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου.

Θα τα πούμε εκεί!

Η αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της Hellas Pharm άρχισε!
28 February, 2018
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
3 April, 2018
Αυτό είναι το ποστ μιας εργαζόμενης μητέρας που έγινε viral
12 May, 2019

Leave a Reply